Välj mellan följande sätt för att ansluta ditt betalkort till din wearable (observera att alla wearables inte stödjer alla typer av anslutning. Kontakta din wearableåterförsäljare för mer information):

I butik – anslut ditt betalkort via vår Fidesmo kiosk när du köper din wearable. Fidesmo kiosker finns i utvalda butiker, läs mer på vår Fidesmo Pay sida.

Online – anslut ditt betalkort när du beställer din wearable online.

Fidesmo Android app – anslut ditt betalkort snabbt och enkelt via vår Android app.