Om du redan har kopplat ett betalkort till din wearable (till exempel när du beställde din wearable) så kan du aktivera dess betalningar genom att vår Android app, iPhone app eller Self Service Portal genom att följa instruktionerna nedan.

OBS

• Om du inte har kopplat ett betalkort ännu följ då dessa instruktioner istället.
  • Om du inte har anslutit din wearable till Fidesmo appen eller Self Service Portal följ dessa instruktioner och återkom sedan hit.

Android

1. Gå till översiktsskärmen som visar din wearable och tjänsterna som är kopplade till den.
  2. Klicka de tre prickarna bredvid bilden på betalkortet.
  3. Klicka Aktivera betalkort.
  4. Följ instruktionerna på mobilen för att aktivera betalfunktionaliteten på din wearable.

iPhone

1. Gå till översiktsskärmen som visar din wearable och tjänsterna som är kopplade till den.
  2. Klicka Aktivera betalkort.
  3. Följ instruktionerna på mobilen för att aktivera betalfunktionaliteten på din wearable.

Self Service Portal

1. Gå till översiktsskärmen som visar din wearable och tjänsterna som är kopplade till den.
  2. Klicka Aktivera betalkort.
  3. Följ instruktionerna på mobilen för att aktivera betalfunktionaliteten på din wearable.