Försäkra dig om att du har tillräckligt med pengar på ditt bankkort. Det betalkort som är anslutet till din wearable är anslutet till samma konto som ditt fysiska betalkort.

Försäkra dig om att anslutningen mellan ditt betalkort och din wearable är aktiverad. Detta kan du kontrollera genom att kontakta din bank eller via Fidesmo Android appen.

Testa att ansluta ditt betalkort till din wearable igen, använd Fidesmo Android appen eller Fidesmo kiosken.