Grattis till din nya wearable! Men hur anslutet du den till Fidesmo apparna eller hemsidan?

Fidesmo Android app

1. Ladda ner Fidesmo appen på Google Play Store.
  2. Öppna Fidesmo appen.
  3. Klicka Anslut och välj NFC wearable om alternativet dyker upp.
  4. Följ instruktionerna på skärmen genom att lägga din wearable mot mitten av baksidan av din telefon. NFC kan befinna sig på lite olika platser på olika Android telefoner. Därför är det vanligtvis bäst att långsamt föra din wearable över baksidan på telefonen från mitten till toppen av den. När du känner en lätt vibration har du hittat rätt plats, håll då still en stund medan din wearable och telefon kommunicerar.
  5. Klart. Din wearable syns nu på skärmen.

Fidesmo iPhone app

1. Ladda ner Fidesmo appen på Apple App Store.
  2. Öppna Fidesmo appen.
  3. Klicka Anslut.
  4. Följ instruktionerna på skärmen genom att lägga din wearable mot den övre kanten av baksidan av din iPhone. Om den inte hittar din wearable omedelbart försök att försiktigt föra din wearable åt vänster och höger längs med den övre kanten av baksidan av din iPhone. När din wearable har hittats, invänta lite medan din wearable och telefon kommunicerar.
  5. Klart. Din wearable syns nu på skärmen.

Fidesmo Self Service Portal

1. Gå till Fidesmo Self Service Portal.
  2. Klicka Start.
  3. Mata in din wearables Fidesmo ID. Du kan se detta ID i email från Fidesmo eller i Fidesmo apparna för Android och iPhone.
  4. Klicka Next.
  5. Klart. Din wearable syns nu på skärmen.