Bekräfta att terminalen stödjer kontaktlösa betalningar. Du kan även testa att blippa och betala med ett fysiskt betalkort för att försäkra dig om att terminalen stödjer kontaktlösa betalningar.

Försäkra dig att NFC chipet i din wearable är riktad mot den kontaktlösa symbolen på terminalen.

Försäkra dig om att ett betalkort är anslutet till din wearable. Detta kan du kontrollera i Fidesmo iPhone- och Android- appen, vår Self Service Portal, eller genom att ringa din bank och fråga om Fidesmo Pay är anslutet till din wearable.