Om Fidesmo Car Key-tjänsten är installerad på din wearable kan du enkelt aktivera den som din Tesla-nyckel. Se den här artikeln för att se aktuell Tesla-kompatibilitet.

Follow these steps to activate Fidesmo Car Key:

Steg 1. På din Tesla pekskärm går du till kontrollmenyn och väljer Locks menu.

Steg 2. Klicka på knappen "+" för att lägga till en ny bil. Systemet anger då att den nya nyckeln ska placeras bakom mugghållaren.

Steg 3. Placera din ring eller wearable på bilens NFC-läsare, som är placerad bakom mugghållaren.

Steg 4. Placera ditt Tesla-kort på bilens NFC-läsare, som är placerad bakom mugghållaren.

Om allt gick bra bör du ha en ny bilnyckel i menyn Lås.