Försäkra dig om att du har tillräckligt med pengar på ditt bankkort. Det betalkort som är anslutet till din wearable är anslutet till samma konto som ditt fysiska betalkort.

Försäkra dig om att anslutningen mellan ditt betalkort och din wearable är aktiverad. Detta kan du kontrollera via Fidesmo Android appen, iPhone appen, och våran Self Service Portal. Du kan även kontakta din bank och be dom bekräfta detta.

Testa att ansluta ditt betalkort till din wearable igen, använd Fidesmo Android appen eller Fidesmo kiosken.