Försäkra dig om att anslutningen mellan ditt betalkort och din wearable är aktiverad. Detta kan du kontrollera genom att kontakta din bank, eller via Fidesmo Android appen, iPhone appen, och våran Self Service Portal.

Anslutningen mellan betalkortet och din wearable utgår efter x antal år, beroende på din banks policy. Testa att ansluta ditt betalkort till din wearable igen genom Fidesmo Android appen eller Fidesmo kiosken.