Du kan använda vår Android appiPhone app, eller Self Service Portal för att ta bort betalkortet från din bärbara enhet. Du kan också alltid ringa din bank och be dem ta bort betalkortet från din wearable.

OBS

• Om du inte har kopplat ett betalkort ännu följ då dessa instruktioner istället.
  • Om du inte har anslutit din wearable till Fidesmo appen eller Self Service Portal följ dessa instruktioner och återkom sedan hit.

Android / iPhone

1. Gå till översiktsskärmen som visar din wearable och tjänsterna som är kopplade till den.
  2. Klicka på vyn med bilden av ditt betalkort, du navigeras till en annan skärm som visar alla tillgängliga funktioner.
  3. Klicka på Ta bort betalkort.
  4. Följ instruktionerna på mobilen för att aktivera betalfunktionaliteten på din wearable.

Self service portal

1. Gå till översiktsskärmen som visar din wearable och tjänsterna som är kopplade till den.
  2. Klicka på Ta bort betalkort.
  3. Följ instruktionerna på skärmen för att aktivera betalfunktionaliteten på din wearable.