Har du fått ett e-postmeddelande från donotreply@fidesmo.com med rubriken "Åtgärd krävs: Betalningar på din bärbara enhet slutar fungera" eller "Payments on your wearable will stop working"? Oroa dig inte, vi förklarar varför och hur du löser det!

Om du har fått det här e-postmeddelandet betyder det att din bank har gjort ändringar i kortuppgifterna på din wearable och du kan börja uppleva betalningar som nekas med din wearable om du inte slutför förnyelseprocessen.

Vad du behöver göra

Du hittar instruktioner om hur du förnyar betalningar med respektive plattform nedan. Processen är snabb, enkel och naturligtvis säker!

Android

1. Om du inte har gjort det ännu ansluter du din ring eller wearable till din telefon genom att följa dessa instruktioner.

2. I appen, när du ser ditt kopplade betalkort, trycker du på knappen "Förnya betalningstjänst".

3. När vi har uppdaterat din wearable är processen klar och du kan fortsätta att använda din wearable för betalningar.

iPhone

På grund av restriktioner i iOS (se Apple-restriktioner), är det inte möjligt att förnya betaltjänsten med en iOS-telefon. Du behöver en Androidtelefon med NFC-kapacitet att förnya betaltjänsten. Om du inte har tillgång till en Androidtelefon; ta kontakt med tillverkaren av din wearable för vidare hjälp.

Webb

Det är inte möjligt att förnya betaltjänsten med webb-/självbetjäningsportalen.